Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij proberen u zo goed mogelijk voor te lichten, maar omdat wij dagelijks leveren en bouwen is voor ons alles eenvoudig en makkelijk verteld.Ook daarom kunnen juist wij wel eens iets over het hoofd zien. Veel benamingen en vaktermen die voor u niet voldoende uit de verf komen, blijven dan bij veronderstellingen of gok. Een mondelinge uiteenzetting en uitleg is daarom onontbeerlijk. U moet anders maar afwachten wie en wat er komt. U kunt samen met ons precies uitdokteren wat u zelf al in uw hoofd had. Voor Van Donzel zijn er bijna geen belemmeringen. De totale prijs wordt u schriftelijk op ons kantoor, of desgewenst bij u thuis, precies en zeer gedetailleerd punt voor punt uitgelegd. Prijzen waar u niet mee akkoord gaat of werkzaamheden die u liefst zelf verricht, kunt u doorhalen en geven dan uiteraard een minderprijs. Als de opgegeven prijs met uw keuze en verwachtingen overeenstemt, zorgen wij voor 6 stel gratis tekeningen, precies op uw specifieke wensen afgestemd.
Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Houten tuinhuis met veranda - Dit houten tuinhuis bevat een veranda, om ook bij minder weer in de tuin te kunnen zitten.
Houten schuur met overkapping - Deze schuur bevat een overkapping, om ook bij minder weer van de tuin te kunnen genieten.
Landelijk gepotdekseld tuinhuis - Dit tuinhuis is ontworpen en gebouwd in traditionele landelijke stijl.
Landelijke houten schuur - Deze luxe schuur is volledig op maat ontworpen en gebouwd.
Wit houten atelier - Dit veelzijdige bijgebouw kan onder meer worden ingezet als praktijk- of kantoorruimte.
Houten garage in stijl van hoofdgebouw - Deze landelijke houten garage is zo ontworpen en gebouwd dat hij perfect past bij de hoofdwoning.
Houten tuinhuis met carport - Dit ruime tuinhuis bevat een grote carport met ruimte voor meerdere auto
Wit tuinhuis met ruimte voor ontspanning - Dit tuinhuis biedt naast opbergruimte ook veel ruimte voor een kantoor aan huis of gastenverblijf.
Moderne houten aanbouw - Deze strak vormgegeven aanbouw past perfect bij de moderne smaak van de opdrachtgever.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST