Van houten veranda tot blokhut en van berging tot houten bedrijfsruimte

Alles over onze houten veranda’s en overkappingen

Van Donzel Best, uw partner in exclusieve houtbouw en houtskeletbouw en houten systeembouw projecten. Daarbij verzorgen wij niet alleen chaletbouw, zoals het bouwen van houten recreatiewoningen, vakantiewoningen, houten huizen, ateliers, bedrijfsruimtes en houten clubgebouwen, maar ook de realisatie van houten veranda's, terrasoverkappingen van hout, een exclusief houten tuinhuis, mooie blokhut, robuuste houten schuur of sfeervolle houten berging. Ook kunt u bij ons terecht wanneer u een houten loods, paardenboxen, houten stallen of kapschuur wilt maken of laten bouwen. Tevens behoort het potdekselen van objecten, middels het bouwen met hoogwaardige potdekselplanken, tot de mogelijkheden.

Ons bedrijf is gevestigd in het Brabantse Best, nabij Eindhoven. Met al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van veranda bouw, chaletbouw en de bouw van tuinhuizen, blokhutten, houten recreatiewoningen, vakantiewoningen, houten stallen, terrasoverkappingen en andere houten gebouwen, zijn wij een specialist als het gaat om exclusieve houtbouw, houtskeletbouw en houten systeembouw in heel Nederland. Bent u van plan een houten berging, schuur, tuinhuis, blokhut of houten veranda te bouwen of een houten huis, recreatiewoning c.q. vakantiewoning, chalet, paardenboxen, houten stallen, loods, bedrijfsruimte, kapschuur, atelier of clubgebouw (clubhuis) te bouwen of te laten maken? Dan informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die houtskeletbouw biedt.

Of u nu kiest voor exclusieve houtbouw, standaard houten systeembouw of nostalgisch potdekselen van uw houten huis, schuur of loods, Van Donzel Best is uw partner bij uitstek. Zeker wanneer u in Brabant woont! Best is tenslotte centraal gelegen, en gemakkelijk te bereiken vanuit Eindhoven, Den Bosch, Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom, Helmond, Etten Leur, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Vught, Waalre en overige Brabantse gemeenten.

Wij bouwen uw houten huis, schuur of terrasoverkapping samen met u
Van Donzel Best staat bekend om zijn goede service en hoogwaardige werkwijze, waarbij we zowel ontwerpen, produceren als plaatsen. Inclusief de fundering en een degelijke afwerking. Vanzelfsprekend staan wij open voor uw persoonlijke suggesties voor wat betreft het ontwerp van uw houten veranda, tuinhuis, recreatiewoning, houten huis, berging, kapschuur, stallen, atelier of clubgebouw. Het is immers úw terrasoverkapping, blokhut, vakantiewoning, schuur, loods, paardenbox, bedrijfsruimte, clubhuis etc. Samen met de ervaring van Van Donzel Best en uw eigen ideeën is alles mogelijk. Klein of groot, onze specialisten vinden altijd een oplossing.

De prijzen van een houten tuinhuis, blokhut, vakantiewoning of stallen op maat
Nu zult u misschien denken 'leuk, dat maatwerk, maar wat is de prijs die ik daarvoor betaal?' Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Van Donzel Best levert uw terrasoverkapping, houten blokhut, berging, schuur, loods of bedrijfsruimte tegen betaalbare systeembouw prijzen. De laatste, niet onbelangrijke hand, aan uw houten tuinhuis, veranda, recreatiewoning, clubhuis, kapschuur of paardenboxen legt u zelf, zoals bijvoorbeeld bestrating en schilderwerk. Echter ook in de andere fasen van het bouw traject bestaat de mogelijkheid om zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Van Donzel Best draagt zorg voor een degelijke basis van uw terras overkapping, houten huis, vakantiewoning, atelier of stallen, de rest verzorgt u zelf, desgewenst in samenwerking met ons.

Voorbeelden van onze exclusieve houtbouw en houtskeletbouw projecten
Van Donzel Best beschikt over een groot aantal referenties. In Brabant hebben wij projecten gerealiseerd in onder meer Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Waalre, Vught, Best, Oosterhout, Oisterwijk, Oirschot, Etten Leur en Helmond. Ook elders in Nederland verzorgen wij veelvuldig houtskeletbouw en exclusieve houtbouw projecten. Onderstaand treft u slechts enkele voorbeelden van onze gerealiseerde projecten:

Robuuste veranda - Eindhoven

Recreatiewoning met terrasoverkapping - Breda

Klik hier voor meer voorbeelden van:
houten veranda's en terrasoverkappingen
tuinhuizen en blokhutten
chaletbouw (houten recreatiewoningen, vakantiewoningen en houten huizen)
houten schuren, bergingen, kapschuren en loodsen
houten dierenverblijven (stallen en paardenboxen)
houten bedrijfsruimtes, atelier ruimtes, clubgebouwen en clubhuizen
houtskeletbouw en houten systeembouw
exclusieve houtbouw projecten
potdekselen en de mogelijkheden van potdekselplanken

Vandaag nog een veranda, blokhut, paardenbox of houten bedrijfsruimte bestellen?
Bent u woonachtig in Breda, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Etten Leur, Bergen op Zoom, Vught, Oisterwijk, Helmond, Waalre, Oosterhout, Oirschot, Roosendaal of elders in Brabant? En op zoek naar een bedrijf dat uw houten veranda, blokhut, tuinhuis, recreatiewoning, atelier, bedrijfsruimte, tuin kantoor, clubhuis, dierenverblijf of paardenbox kan maken? Of een bedrijf dat u kan helpen zelf een veranda, blokhut, schuur, clubhuis of kapschuur bouwen? Neemt u dan eens contact op met de specialisten van Van Donzel Best. Wij kijken graag, samen met u, wat de mogelijkheden en bijbehorende prijzen zijn. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Houten dierenverblijven - Dit dierenverblijf biedt veel ruimte voor honden of andere grotere dieren.
Houten overkapping met schutting - Deze houten overkapping, die beschutting biedt in de tuin, loopt over in een schutting van hetzelfde materiaal.
Houten overkapping met buitenkeuken en open haard - Deze overkapping met open haard biedt de mogelijkheid om zelfs in de winter van de tuin te genieten.
Witte landelijke bedrijfsruimte - Dit bijgebouw is bijzonder geschikt als kantoor aan huis of atelier.
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Wit houten tuinhuis - In dit ruime tuinhuis worden ontspannen en opbergen gecombineerd.
Houten schuur met overkapping - Deze schuur bevat een overkapping, om ook bij minder weer van de tuin te kunnen genieten.
Tuinhuis met garage en ruime veranda - Dit landelijke tuinhuis bevat ruimte voor ontspanning, een garage en een veranda.
Landelijke garage  - Deze houten garage is volledig afgestemd op de tuin waarin hij is geplaatst.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST