Houten tuinhuisjes en exclusieve tuinhuizen op maat

Meer over onze houten tuinhuizen

Houten tuinhuizen zijn in Nederland erg in trek. Ze doen veelal dienst als opbergruimte of schuur, maar soms ook als prieeltje bij grotere tuinen. Wilt u een houten tuinhuis bouwen of tuinhuisje laten bouwen, dan zijn er tal van mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor de 'standaard' modellen of voor een houten tuinhuisje op maat. Om over de verschillende uitvoeringen nog maar te zwijgen. Houten tuinhuisjes op maat hoeven overigens niet direct exclusieve tuinhuizen te zijn, met bijbehorend prijskaartje. Op maat gemaakte houten tuinhuizen zijn wel exclusief voor ú, ontworpen naar uw eisen en wensen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met de beschikbare ruimte in uw tuin.

Een partij die houten tuinhuizen - desgewenst met veranda - kan realiseren, is Van Donzel Best, gevestigd in Noord Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van houten tuinhuizen, veranda’s, vakantiewoningen, garages, schuren en dierenverblijven op maat. Met ruim 50 jaar ervaring in deze branche, kunnen we u als geen ander van dienst zijn bij de realisatie van houten tuinhuizen, de aanschaf van een zelfbouw tuinhuis en het verzorgen van een doordacht tuinhuis ontwerp. Ook het produceren van exclusieve tuinhuizen of een exclusief houten tuinhuis op maat bouwen, behoort bij ons tot de mogelijkheden. Ons werkgebied beperkte zich enkele jaren geleden nog tot Noord Brabant en Zeeland, maar tegenwoordig zijn wij ook te vinden in Limburg, Utrecht, Gelderland, Noord en Zuid Holland en Noord Nederland. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Iedereen die een houten tuinhuis wil bouwen of houten tuinhuisjes op maat wil laten bouwen, helpen wij graag verder.

Tuinhuisje bouwen? Realiseer uw eigen tuinpaviljoen
Een houten tuinhuis bouwen vereist weinig plek en biedt, zelfs in kleine tuinen, een aangename buitenkamer. Want een ‘buitenkamer’ dat is het tuinhuis tegenwoordig! Het standaard tuinhuis is niet meer. Houten tuinhuizen zijn ware tuinpaviljoenen geworden, waar plek is om te ontspannen, te klussen, te werken en te eten. Houten tuinhuisjes met overkapping, exclusieve tuinhuizen met louvredak of een tuinhuisje bouwen als tuinkantoor of buitenkeuken. Alles is mogelijk. Wanneer u besluit een houten tuinhuisje op maat te bouwen, is het raadzaam om bij uw gemeente te informeren of een tuinhuis bouw vergunning noodzakelijk is. In bepaalde gevallen moet er, voor de bouw van een houten tuinhuis, een vergunning worden aangevraagd. Dit kan in Nederland verschillen per gemeente.

Zelfbouw tuinhuis
Een houten tuinhuis bouwen is iets dat u zelf kunt doen, of volledig door een specialist kan laten uitvoeren. Vanuit haar pand in Best - Noord Brabant - draagt Van Donzel Best zorg voor de basis van uw tuinhuis. De afwerking - zoals bestrating en schilderwerk - doet u zelf, eventueel in samenwerking met ons. Wij beschikken over een groot netwerk van vakmensen in Noord Brabant, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord Holland, Zuid Holland, Limburg en de rest van Nederland, die deze zaken voor u kunnen verzorgen. Let wel, een goed afgewerkt en geïmpregneerd houten tuinhuis gaat jaren langer mee dan een niet geïmpregneerd en slecht onderhouden exemplaar.

Voorbeelden van houten tuinhuizen en tuinhuis ontwerp
Houten tuinhuizen en blokhutten zijn er in vele uitvoeringen. In ons productoverzicht treft u foto’s van tuinhuizen die wij de afgelopen jaren in en buiten Brabant hebben gerealiseerd. U kunt er de nodige inspiratie opdoen wanneer u een houten tuinhuis wilt laten bouwen of zelfbouw tuinhuis wilt kopen. Naast voorbeelden van blokhutten en exclusieve tuinhuizen vindt u hier ook afbeeldingen van veranda’s, overkappingen, stallen, schuren en houtskeletbouw projecten.

Heeft u plannen om een houten tuinhuisje, met of zonder veranda, te laten bouwen? Of u nu in Noord Brabant, Limburg, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Zuid Holland, Noord Holland of elders in Nederland woont, we komen graag langs om u de mogelijkheden voor te leggen en uw eisen en wensen door te nemen. Een houten tuinhuisje bouwen als prieeltje? Een exclusief houten tuinhuis op maat bouwen met veranda en dubbele glasdeuren of een modern tuinhuis ontwerp creëren? Van Donzel Best kan het voor u verzorgen. Laat uw gegevens achter op ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Houten dierenverblijven - Dit dierenverblijf biedt veel ruimte voor honden of andere grotere dieren.
Houten kantoorruimte - Dit atelier is qua stijl en formaat volledig aangepast aan de smaak van de opdrachtgever.
Luxe houten werkplaats  - Dit ruime houten bijgebouw is perfect geschikt als werkplaats of kantoor.
Tuinhuis met garage en ruime veranda - Dit landelijke tuinhuis bevat ruimte voor ontspanning, een garage en een veranda.
Witte landelijke bedrijfsruimte - Dit bijgebouw is bijzonder geschikt als kantoor aan huis of atelier.
Houten tuinhuis met carport - Dit ruime tuinhuis bevat een grote carport met ruimte voor meerdere auto
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Luxe schuur bij zwembad - Deze houten schuur is ingezet als poolhouse, waar de accessoires voor het zwembad in opgeslagen kunnen worden.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST