Paardenstallen bouw van topkwaliteit

Voorbeelden van onze projecten

Wanneer u een paardenstal of paardenbox wilt bouwen, gaat u niet over één nacht ijs. U wilt immers het beste voor uw paarden. Toegegeven, de keuze voor een goede paardestal is ook best lastig. Paardenboxen en -stallen te over, maar als het om hoogwaardige houten paardenstallen en paardenboxen gaat, blijven er maar weinig leveranciers over. Een partij die gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van houten paardenstallen en de bouw van hoogwaardige paardenboxen is Van Donzel Best, gevestigd in het Noord Brabantse Best.

Van Donzel Best levert al ruim 50 jaar paardenboxen en paardestallen in Noord Brabant, Limburg, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Utrecht, Noord Nederland en de kuststreek in Noord en Zuid Holland. Wij verzorgen paardenstallen bouw voor professionele stalhouderij, alsmede stallenbouw voor paarden liefhebbers die één of meerdere paarden houden. Onze stallenbouw voor paarden kenmerkt zich door kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien zorgen wij voor een vakkundige paardenstallen bouw, die voldoet aan de geldende richtlijnen. Een professionele uitstraling van uw paardenboxen complex is één, maar veiligheid en diervriendelijkheid is minstens zo belangrijk. Van Donzel Best combineert voor haar stallenbouw het beste van beide en zet dit om in een gedegen, doordacht en uniek ontwerp, dat aansluit bij uw wensen. Op deze manier creeëren we, in goed overleg met u, een optimale, diervriendelijke en praktische paardestal of paardenbox. Ook als het gaat om paardenstallen, kunt u op ons bouwen!

Stallenbouw voor paarden, een specialisme
Hoewel Van Donzel Best in Nederland naam gemaakt heeft als leverancier van houten veranda’s, tuinhuizen, schuren, loodsen en dierenverblijven, zijn wij ook geen onbekende meer in de stallenbouw. Ruime ervaring op het gebied van stallenbouw plus goed overleg met onze paarden houders en liefhebbers maakt dat wij precies weten welke aspecten belangrijk zijn. Dit, plus de hoogwaardige constructiemethodes en het gebruik van duurzame materialen zijn de basis voor optimale paardenstallen en paardenboxen. Onze expertise maakt dat wij gevonden worden door kenners in onder meer Limburg, Noord Brabant, Noord- en Zuid Holland, Zeeland, Utrecht en Gelderland

Van enkele box voor één paard tot grootschalig paardenstallen complex
Gaat uw voorkeur uit naar een kleine stal of paardenbox voor één paard, een verblijf voor twee paarden of een groot stallenbouw complex waar meerdere paarden gehuisvest kunnen worden? Met de stallenbouw van Van Donzel Best is alles mogelijk. Onze paardenstallen worden altijd op maat gemaakt, wat garant staat voor een scala aan mogelijkheden. Van klein- tot grootschalig en van eenvoudige box tot uitgebreid stallenbouw complex. Daarbij staat het belang van uw paarden altijd voorop!

Paardestallen bouwen is maatwerk
Maatwerk stallen bouwen betekent bij Van Donzel Best dat u niet alleen bepaalt welke ruimte u nodig heeft. U maakt tevens de keus voor het type dak- en wandbekleding. Ook kunt u zelf het aantal ramen en deuren van de paardestal bepalen. Uiteraard zijn uitbreidingen van uw stal, in de vorm van een berging, overkapping of andere aanbouw, ook mogelijk. Dit nemen wij dan in het ontwerp van de paardenstallen mee. Zo kunnen wij deze gelijktijdig met de paardenstal bouwen. Uiteraard is het ook mogelijk om, na oplevering van uw paardenboxen, nog uitbreidingen aan uw stal te doen.

Voorbeelden van paardenstallen bouw
Paarden door heel Nederland worden reeds in een prachtige stal of paarden box van ons houtbouw bedrijf gehuisvest en getraind. Voorbeelden van onze paardenstallen bouw vindt u zowel in Limburg, Noord Brabant en Zeeland als in Utrecht, Gelderland, Noord- en Zuid Holland. Klik hier voor een overzicht van de door Van Donzel Best gerealiseerde paarden stallen.

Wilt u een paardenbox laten bouwen?
Bent u van plan een meerdere paardenstallen of een enkele paardenstal of paardenbox te bouwen? Neemt u dan eens contact op met de specialisten van Van Donzel Best via ons contactformulier of per telefoon via tel. 0499 39 53 12. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de vele mogelijkheden van paardenstallen en -boxen. Indien gewenst komen wij bij u langs in Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Limburg, Utrecht, Gelderland, Noord Brabant of elders in Nederland om u te adviseren omtrent de beste keuze voor uw situatie.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Rustiek houten tuinhuis - Dit tuinhuis biedt ruimte voor het tuingereedschap en voor ontspanning.
Nostalgisch vormgegeven tuinhuis - Dit houten tuinhuis biedt opbergruimte, kantoorruimte én een overdekt terras.
Tuinhuis met garage en ruime veranda - Dit landelijke tuinhuis bevat ruimte voor ontspanning, een garage en een veranda.
Landelijke houten garage - Deze ruime garage is perfect afgestemd op de stijl van de tuin en het hoofdgebouw.
Houten overkapping met schutting - Deze overkapping loopt over in een schutting van hetzelfde materiaal.
Groene houten schuur  - Deze schuur is op maat ontworpen en gebouwd.
Houten tuinhuis met atelier/praktijkruimte - In dit ruime houten tuinhuis is naast opbergruimte ook ruimte beschikbaar als atelier.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST