Een houtbouw schuur, praktisch, robuust en sfeervol

Alles over onze houten schuren en bergingen

Heeft u plannen om een houten loods, veldschuur of kapschuur te bouwen? Dan is Van Donzel Best, de houtbouw specialist uit Noord Brabant, de aangewezen partij voor advies, ontwerp en realisatie. Opslagruimte, een overkapping, sfeervol dierenverblijf of combinatie hiervan... Bij Van Donzel Best is alles mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

Van Donzel Best is al ruim 50 jaar leverancier van houtbouw en houtskeletbouw projecten. Naast de bouw van onder meer houten veranda’s, blokhutten, vakantiewoningen en garages, verzorgen wij ook schuurbouw. Op dat vlak realiseren wij kapschuren, veldschuren en houten loodsen voor diverse doeleinden. Wij zijn actief in een groot gebied in Zuid en Midden Nederland. De afgelopen jaren hebben wij projecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers gerealiseerd in onder meer Limburg, Noord Brabant, Zeeland, Noord en Zuid Holland, Gelderland en Utrecht. Voorbeelden van onze veldschuren, houten loodsen, houtbouw schuren en kapschuren vindt u in ons overzicht productfoto’s.

Opslagruimte en veranda ineen
Een mooie overkapping of kapschuur bouwen in uw tuin (of op uw land) is praktisch voor de opslag van hout en/of hooi, tuinmeubelen of andere zaken. Desgewenst kan de kapschuur zowel dienen als opslagplaats én als garage/carport. Een kapschuur bouwen biedt dan ook vele mogelijkheden. Van origine is een kapschuur of karloods een boerenberging, herkenbaar aan het korte voordak en een langer achterdak. De achterkant van de kapschuur is lager dan de voorkant. De spantenkap geeft deze houtbouw schuur veel sfeer. Een kapschuur bouwen wordt tegenwoordig dan ook vaak gedaan, wanneer men behoefte heeft aan een prieel of veranda inclusief opbergmogelijkheid. Van Donzel Best heeft jarenlange ervaring in de schuurbouw en levert kap- en veldschuren in elke gewenste uitvoering en afmeting.

Wilt u een traditionele kapschuur gebruiken als stal of schuilmogelijkheid voor dieren? Ook dan biedt een kapschuur, weliswaar de open variant, uitkomst. Heeft u interesse in een dichte stal of schuur voor uw kleinvee? Kijkt u dan eens naar de mogelijkheden van een houten dierenverblijf.

Veldschuur of boerenschuur bouwen
Wanneer u een houtbouw schuur wilt realiseren voor de opslag van machines, tractoren of ander agrarisch materieel, dan adviseren wij u een zogenoemde veldschuur te bouwen. Een veldschuur, ook wel boerenschuur genoemd, is een grote houten loods die voornamelijk wordt toegepast op het platteland. Doordat veldschuren een open zijwand hebben, kan er gemakkelijk in- en uitgereden worden. Daarmee is een veldschuur optrekken of een houten loods bouwen zeer geschikt voor agrarische doeleinden. Van Donzel Best heeft zowel standaard modellen veldschuren, maar kan ook een boerenschuur of veldschuur of maat bouwen. Uw eisen en wensen met betrekking tot de houten loods is het uitgangspunt van ons ontwerp.

Van Donzel Best levert haar houtskeletbouw producten in een grote straal rondom Best (Noord Brabant). U kunt ons inschakelen wanneer u in Noord Brabant, Limburg of Zeeland woont, maar ook wanneer u noordelijker woont, in bijvoorbeeld Utrecht, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland en elders in Nederland. Wij komen graag eens bij u langs om u de mogelijkheden van schuurbouw te laten zien en uw wensen met betrekking tot een kapschuur, veldschuur, houten loods of zelfbouw schuur door te nemen.

Kapschuur of houten loods, zelfbouw of laten bouwen?
Van Donzel Best kán ontwerpen, produceren en leveren, maar u kunt ook kiezen voor (gedeeltelijke) zelfbouw van uw houten loods, veldschuur of opslagruimte. U bepaalt, samen met ons, het ontwerp van uw kap-, veld- of houtbouw schuur. Vervolgens leveren wij de basis voor uw houten loods of schuur en zorgen, desgewenst samen met u, voor een solide montage. De afwerking van uw houten loods, veldschuur of kapschuur - zoals bestrating en schilderwerk - verzorgt u zelf. Al beschikken wij over een groot netwerk van vakmensen in Limburg, Gelderland, Noord Brabant, Utrecht, Zuid Holland, Noord Holland, Zeeland en Noord Nederland die zelfs deze zaken voor u uit handen kunnen nemen.

Heeft u plannen om een kapschuur te bouwen, houtbouw schuur te kopen of een houten loods te bouwen? Zelfbouw of laten bouwen, Van Donzel Best adviseert u graag. En goed! Laat uw gegevens achter op het contactformulier op onze website (gelieve te vermelden dat het om schuurbouw gaat) of neem telefonisch contact op met onze hout- en schuurbouw specialisten in Noord Brabant via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Landelijke houten garage - Deze ruime garage is perfect afgestemd op de stijl van de tuin en het hoofdgebouw.
Landelijke houten schuur - Deze luxe schuur is volledig op maat ontworpen en gebouwd.
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Overkapping voor dierenverblijf - Deze overkapping biedt een droog onderdak voor dieren.
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Ruim bijgebouw - In dit veelzijdige bijgebouw is ruimte voor auto
Houten schuur met overkapping - Deze schuur bevat een overkapping, om ook bij minder weer van de tuin te kunnen genieten.
Witte houten garage - Deze houten garage is gebouwd in landelijke stijl.
Houten tuinhuis met atelier/praktijkruimte - In dit ruime houten tuinhuis is naast opbergruimte ook ruimte beschikbaar als atelier.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST