Een carport, overkapping, veranda of afdak bouwen van hout? Weet waar u aan begint!

Alles over over onze houten overkappingen

Een houten terrasoverkapping of houten overkapping in de tuin zorgt ervoor dat u van het vroege voorjaar tot laat in de nazomer kunt genieten van het buitenzijn. Een carport, overkapping of veranda (er zijn verschillende benamingen voor zo'n houten terrasoverkapping) is bovendien praktisch als er een buitje valt op een broeierige zomeravond. U kunt immers gewoon buiten blijven zitten. Bovendien zorgt een houten overkapping in de tuin ervoor dat u niet meer met meubels hoeft te slepen. Deze kunt u tenslotte altijd, zomer én winter, buiten onder het afdak laten staan. Zelfs in het wisselvallige en aan temperatuurverschillen onderhevige Nederland! Genoeg redenen dus om nog dit jaar een veranda, overkapping of afdak te bouwen van hout. Een partij als Van Donzel Best, gelegen in Noord Brabant, kan u daar prima bij helpen.

Leuk, zult u denken, zo'n houten overkapping in mijn tuin, maar die desbetreffende houten terrasoverkapping moet nog wel gebouwd worden... Er zijn op internet vele beschrijvingen te vinden, waarin staat hoe u een veranda of overkapping maken en bouwen moet. Maar een overkapping van hout bouwen vergt wél de nodige aandacht. En expertise. Besluit u zelf de veranda overkapping bouwen? Dan zullen velen u om uw zelf ontworpen en gerealiseerde terrasoverkapping prijzen. En u kunt met recht trots zijn op uw carport, overkapping of veranda.

Kunt, of wilt, u echter niet zelf aan de slag om een carport, overkapping, veranda of afdak te bouwen van hout? Dan zijn er specialisten die uw veranda of overkapping maken! Snel, deskundig en van hoogwaardige kwaliteit. Woont u in de zuidelijke helft van Nederland, oftewel in Limburg, Noord Brabant, Zuid Holland, Utrecht, Zeeland of Gelderland? Dan is Van Donzel Best de onbetwiste specialist als het om een veranda overkapping van hout gaat.

Een overkapping laat u maken in hartje Brabant
Vanuit hartje Brabant, houdt Van Donzel Best zich al ruim 50 jaar bezig met de bouw van veranda's en houten gebouwen. Een veranda, afdak, carport of terrasoverkapping bouwen van hout is voor ons geen enkel probleem. Wél een uitdaging, omdat we elke houten terrasoverkapping volledig de persoonlijke wens van de klant willen realiseren. Een houten overkapping op maat dus, voor iedere tuin.

Wanneer u de verschillende type carports, overkappingen en veranda's heeft bekeken, de mogelijkheden kent van een houten overkapping voor uw tuin en de uiteenlopende terrasoverkapping prijzen heeft afgewogen, kunt u een weloverwogen keuze maken voor de partij die uw veranda of overkapping gaat bouwen. Ook kunt u besluiten zelf uw veranda of overkapping van hout te maken, eventueel met gedeeltelijke hulp van een specialist. In beide gevallen is Van Donzel Best, de specialist in Noord Brabant, een uitgelezen partner!

Zelf een houten terrasoverkapping bouwen? Men zal u prijzen!
In de afgelopen jaren hebben wij voor vele opdrachtgevers veranda's en overkappingen mogen maken. Het ging daarbij zowel om het leveren van hout bouw materialen voor een carport, overkapping of veranda. Maar ook om de complete realisatie van houten terrasoverkappingen. Voorbeelden van onze overkappingen geven u een idee van hoe wij úw veranda of afdak kunnen bouwen. Hout u daarbij wel rekening met het feit dat iedere situatie en locatie anders is. En dan gaat het er niet om of u woonachtig bent in de provincie Noord Brabant, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Limburg, Gelderland, Utrecht of elders in Nederland, maar meer wat de ligging, grootte en bouwstijl van uw huis en tuin is. Een overkapping van hout is iets persoonlijks. Iets dat Van Donzel Best op maat voor u kan maken. En daar zijn onze terrasoverkapping prijzen dan ook op gebaseerd. Desondanks leveren wij, als dé specialist van Zuid en Noord Holland, Noord Brabant, Limburg, Zeeland, Utrecht en Gelderland, maatwerk terrasoverkappingen tegen een scherpe prijs! Ook u kunt van onze kwaliteit en expertise in de bouw van carport, veranda's en overkappingen profiteren.

Van carport tot overkapping en van prieel tot veranda
Wilt u zelf een veranda, afdak of overkapping bouwen van hout? Of een carport, overkapping of veranda van hout laten maken? Van Donzel Best kan uw veranda overkapping op maat bouwen. Neem contact met ons op via het contactformulier of via tel. 0499 39 53 12 en we komen graag eens bij u langs.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Houten atelier - Dit sfeervolle gebouw biedt opslagruimte en kan gebruikt worden als atelier of kantoor.
Houten carport aan tuinhuis - Deze carport is aan het tuinhuis gebouwd, waarbij de ruimte in de tuin optimaal is gebruikt.
Wit tuinhuis met ruimte voor ontspanning - Dit tuinhuis biedt naast opbergruimte ook veel ruimte voor een kantoor aan huis of gastenverblijf.
Luxe schuur bij zwembad - Deze houten schuur is ingezet als poolhouse, waar de accessoires voor het zwembad in opgeslagen kunnen worden.
Grote houten bedrijfsruimte - Dit gebouw is onder meer inzetbaar als kampeerboerderij of kantoorruimte.
Moderne houten aanbouw - Deze strak vormgegeven aanbouw past perfect bij de moderne smaak van de opdrachtgever.
Houten schuur met overkapping - Deze schuur bevat een overkapping, om ook bij minder weer van de tuin te kunnen genieten.
Luxe houten werkplaats  - Dit ruime houten bijgebouw is perfect geschikt als werkplaats of kantoor.
Landelijke garage  - Deze houten garage is volledig afgestemd op de tuin waarin hij is geplaatst.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST