Het geheim van houten vakantiewoningen bouwen

Voorbeelden van onze projecten

Wie wil dat nu niet, een vakantie woning bouwen aan de Vecht nabij Utrecht, een houten recreatiewoning bouwen op de Veluwe (Gelderland) of een houten vakantiewoning bouwen in zuid Limburg? Een eigen vakantie woning bouwen betekent tijd om te ontspannen in een andere omgeving of de mogelijkheid om gasten te ontvangen in uw eigen achtertuin. Met de houten recreatiewoningen van Van Donzel Best is alles mogelijk. En met alles, bedoelen we ook echt alles. Qua afmetingen, maar ook qua uitvoering, look, interieur en afwerking van houtskeletbouw recreatiewoningen.

Van Donzel Best realiseert, vanaf haar thuisbasis in Noord Brabant, al ruim 50 jaar houten gebouwen in heel Nederland. Het gaat daarbij niet alleen om houtskeletbouw recreatiewoningen, nieuwbouw recreatiewoningen en houten vakantiewoningen, maar ook om carports, garages, tuinhuizen, veranda's, dierenverblijven etc. Ons werkgebied omvat met name Zuid Nederland (Limburg, Noord Brabant en Zeeland), maar ook boven de rivieren is Van Donzel Best inmiddels actief.

Houtskeletbouw recreatiewoningen
Iedereen kan bij Van Donzel Best recreatiewoningen en vakantiewoningen bestellen. Hoewel wij veelvuldig werken voor particulieren, zijn ook zakelijke opdrachtgevers bij ons aan het juiste adres. In dat kader produceren we regelmatig houten c.q. houtskeletbouw recreatiewoningen voor commerciële doeleinden in en buiten Noord Brabant. Wilt u bijvoorbeeld nieuwbouw recreatiewoningen realiseren op een villapark aan de kust? Of in een splinternieuw resort in Noord Brabant. Van Donzel Best levert altijd en overal. Van Zeeland, Noord Holland en Zuid Holland tot in hartje Limburg.

Bij de keuze van houtskeletbouw recreatiewoningen kunt u kiezen voor een van de standaard modellen, of voor een Deense vakantiewoning op maat. Elke vakantie- of recreatiewoning wordt opgetrokken uit hout en prefab houtbouw elementen. Doordat hout een zeer veelzijdig bouwmateriaal is, dat bovendien eenvoudig verwerkt kan worden, is nagenoeg iedere woonwens te realiseren. Wilt u weten of uw ideeën omtrent uw houtskeletbouw recreatiewoning uitvoerbaar zijn? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten of neem contact op met Van Donzel Best. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de optimale houten recreatiewoning voor u kunnen bouwen.

Duurzame recreatiewoning op maat
Een vakantie woning bouwen lijkt op het eerste gezicht vrij eenvoudig, maar er moet met veel zaken rekening gehouden worden. Van Donzel Best beschikt over de kennis en ervaring om uw houten vakantiewoning op hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke wijze te bouwen. Om tot een passend ontwerp voor uw houten recreatiewoning te komen, gaan we met u rond de tafel zitten. Tijdens dit gesprek nemen we uw eisen en wensen door met betrekking tot uw recreatiewoning en stellen uw ideale houten vakantiewoning samen. Aan de hand daarvan maken onze specialisten een passend ontwerp voor uw chalet. U kunt vervolgens kiezen voor recreatiewoning zelfbouw of gedeeltelijke zelfbouw. Het is natuurlijk ook mogelijk uw houten recreatiewoning te laten bouwen door onze vakmensen.

Het bouwen van een houten recreatiewoning maakt dat u de beschikking heeft over een sfeervol en robuust buitenverblijf. Hout heeft charme! Het leeft, geeft rust en straalt warmte uit. Eigenschappen die een vakantieverblijf wel kan gebruiken. Houten woningen zijn gemakkelijk op maat te maken en bovendien goed voor de gezondheid. En, niet onbelangrijk, houtskeletbouw heeft een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Steeds meer mensen in Nederland hebben inmiddels het ‘geheim’ van houtbouw ontrafeld, en kiezen, zonder twijfel, voor het bouwen van recreatiewoningen van hout.

Houten vakantiewoning bestellen?
Wilt u een Deense vakantiewoning bouwen of houten recreatiewoning bestellen? Laat u zich dan overtuigen door de producten en service van Van Donzel Best. De houtbouw specialist uit Noord Brabant kan u uitgebreid informeren omtrent de mogelijkheden van houtskeletbouw recreatiewoningen. Ook geeft Van Donzel Best u passend advies geven bij het aanschaffen van een houten recreatiewoning voor uw perceel. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via ons contactformulier of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Klein bijgebouw - Dit kleine houten bijgebouw is volledig afgestemd op de smaak van de opdrachtgever en is voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken.
Luxe atelier of werkruimte - Dit bijgebouw is zeer geschikt als bedrijfsruimte.
Landelijke houten garage - Deze ruime garage is perfect afgestemd op de stijl van de tuin en het hoofdgebouw.
Wit tuinhuis met ruimte voor ontspanning - Dit tuinhuis biedt naast opbergruimte ook veel ruimte voor een kantoor aan huis of gastenverblijf.
Gepotdekseld tuinhuis - Dit luxe tuinhuis met overkapping is onder meer geschikt als gastenverblijf.
Houten tuinhuis met atelier/praktijkruimte - In dit ruime houten tuinhuis is naast opbergruimte ook ruimte beschikbaar als atelier.
Houten dierenverblijven - Dit dierenverblijf biedt veel ruimte voor honden of andere grotere dieren.
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Modern minimalistisch tuinhuis - Dit strak vormgegeven tuinhuis loopt naadloos over in de schutting van hetzelfde materiaal.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST