Kiest u voor de zelfbouw schuur of laat u een houten berging bouwen?

Alles over onze houten schuren en bergingen

Heeft u behoefte aan opbergruimte en wilt u een tuin schuur of houten berging bouwen? Dan zult u zich ongetwijfeld hebben georiënteerd op de mogelijkheden die houten bergingen en tuinschuren bieden. Houtenschuren zijn er in vele soorten en maten. En ook de uitvoering van het houten berghok is uiteenlopend. Berging bouw kunt u - gedeeltelijk - zelf doen (zie ook zelfbouw schuur), maar ook volledig door een vakman laten uitvoeren. Een specialist op het gebied van houten tuinschuren en houten bergingen is Van Donzel Best, gevestigd in het Noord Brabantse Best.

De houten schuurtjes en luxere houten bergingen van Van Donzel Best zijn terug te vinden in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Zeeland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland en de rest van Nederland. Dit komt mede door de hoogwaardige kwaliteit van de houten tuin schuren. Naast houten schuurtjes en bergingen, levert Van Donzel Best houten veranda’s, carports, garages, recreatiewoningen, dierenverblijven en andere houtskeletbouw objecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring in de branche, kunnen wij u als geen ander adviseren en ondersteunen bij de bouw van houtenschuren, een houten berghok of tuin schuur.

De mooiste houtenschuren van Noord Brabant en zuid Nederland
Vanuit onze thuisbasis in Noord Brabant, realiseren wij - met onze enthousiaste ploeg mensen - honderden mooie bouwwerken per jaar. Houten tuinschuren, vakantiewoningen, garages, houten bergingen en blokhutten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Graag lichten wij u voor over degelijkheid, veiligheid, isolatie, ventilatie, praktisch gebruik en verfraaiing van uw houten berghok en tuin schuur op maat. Voor een afspraak met een van onze specialisten in Noord Brabant, neemt u contact met ons op via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om bij u langs te komen in Limburg, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland en elders in Nederland. Geef dit s.v.p. door wanneer u uw interesse voor onze houtenschuren en houten bergingen laat blijken.

Het verloop van houten tuinschuren en berging bouw
De eerste stap in de ontwikkeling van houtenschuren, is het ontwerp. Wij hebben veel voorbeelden van eerder ontwikkelde houten tuinschuren en bergingen op onze website staan. Ook bij ons pand in Best, Noord Brabant, kunt u diverse mogelijkheden zien. Hier kunt u de nodige ideeën opdoen voor uw eigen ontwerp. Ook kunt u, aan de hand van de voorbeelden, uw eisen en wensen met betrekking tot uw tuin schuur of zelfbouw schuur bepalen. Dit, gecombineerd met onze expertise en ervaring op het gebied van houten berging bouwen, vormt de optimale oplossing voor uw tuin schuur. Belangrijke eisen voor het ontwerp van houtenschuren zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast moet het houten berghok of de houten berging die u bouwen wilt, passen in de omgeving waarin het wordt geplaatst en, niet onbelangrijk, handig zijn in gebruik. Als alle zaken op een rijtje staan, maken we een bouwtekening voor uw houten schuur of berging.

Bent u woonachtig in Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Utrecht, Limburg, Gelderland of Noord Brabant en wilt u binnenkort een houten berging bouwen? Neem dan contact op met Van Donzel Best via ons contactformulier of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Landelijke houten schuur - Deze luxe schuur is volledig op maat ontworpen en gebouwd.
Houten overkapping met schutting - Deze overkapping loopt over in een schutting van hetzelfde materiaal.
Houten tuinhuis met garage  - Houten tuinhuis met aangebouwde garage in landelijke stijl.
Houten kantoorruimte - Dit atelier is qua stijl en formaat volledig aangepast aan de smaak van de opdrachtgever.
Luxe houten overkapping met buitenkeuken - Deze houten overkapping bevat een uitgebreide buitenkeuken.
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Moderne houten aanbouw - Deze strak vormgegeven aanbouw past perfect bij de moderne smaak van de opdrachtgever.
Houten overkapping met buitenkeuken en open haard - Deze overkapping met open haard biedt de mogelijkheid om zelfs in de winter van de tuin te genieten.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST