Kiest u voor de zelfbouw schuur of laat u een houten berging bouwen?

Alles over onze houten schuren en bergingen

Heeft u behoefte aan opbergruimte en wilt u een tuin schuur of houten berging bouwen? Dan zult u zich ongetwijfeld hebben georiënteerd op de mogelijkheden die houten bergingen en tuinschuren bieden. Houtenschuren zijn er in vele soorten en maten. En ook de uitvoering van het houten berghok is uiteenlopend. Berging bouw kunt u - gedeeltelijk - zelf doen (zie ook zelfbouw schuur), maar ook volledig door een vakman laten uitvoeren. Een specialist op het gebied van houten tuinschuren en houten bergingen is Van Donzel Best, gevestigd in het Noord Brabantse Best.

De houten schuurtjes en luxere houten bergingen van Van Donzel Best zijn terug te vinden in Limburg, Noord Brabant, Gelderland, Zeeland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland en de rest van Nederland. Dit komt mede door de hoogwaardige kwaliteit van de houten tuin schuren. Naast houten schuurtjes en bergingen, levert Van Donzel Best houten veranda’s, carports, garages, recreatiewoningen, dierenverblijven en andere houtskeletbouw objecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring in de branche, kunnen wij u als geen ander adviseren en ondersteunen bij de bouw van houtenschuren, een houten berghok of tuin schuur.

De mooiste houtenschuren van Noord Brabant en zuid Nederland
Vanuit onze thuisbasis in Noord Brabant, realiseren wij - met onze enthousiaste ploeg mensen - honderden mooie bouwwerken per jaar. Houten tuinschuren, vakantiewoningen, garages, houten bergingen en blokhutten maken daar een belangrijk onderdeel van uit. Graag lichten wij u voor over degelijkheid, veiligheid, isolatie, ventilatie, praktisch gebruik en verfraaiing van uw houten berghok en tuin schuur op maat. Voor een afspraak met een van onze specialisten in Noord Brabant, neemt u contact met ons op via ons contactformulier. Ook is het mogelijk om bij u langs te komen in Limburg, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Noord Holland, Zuid Holland en elders in Nederland. Geef dit s.v.p. door wanneer u uw interesse voor onze houtenschuren en houten bergingen laat blijken.

Het verloop van houten tuinschuren en berging bouw
De eerste stap in de ontwikkeling van houtenschuren, is het ontwerp. Wij hebben veel voorbeelden van eerder ontwikkelde houten tuinschuren en bergingen op onze website staan. Ook bij ons pand in Best, Noord Brabant, kunt u diverse mogelijkheden zien. Hier kunt u de nodige ideeën opdoen voor uw eigen ontwerp. Ook kunt u, aan de hand van de voorbeelden, uw eisen en wensen met betrekking tot uw tuin schuur of zelfbouw schuur bepalen. Dit, gecombineerd met onze expertise en ervaring op het gebied van houten berging bouwen, vormt de optimale oplossing voor uw tuin schuur. Belangrijke eisen voor het ontwerp van houtenschuren zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast moet het houten berghok of de houten berging die u bouwen wilt, passen in de omgeving waarin het wordt geplaatst en, niet onbelangrijk, handig zijn in gebruik. Als alle zaken op een rijtje staan, maken we een bouwtekening voor uw houten schuur of berging.

Bent u woonachtig in Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Utrecht, Limburg, Gelderland of Noord Brabant en wilt u binnenkort een houten berging bouwen? Neem dan contact op met Van Donzel Best via ons contactformulier of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Gepotdekseld tuinhuis - Dit luxe tuinhuis met overkapping is onder meer geschikt als gastenverblijf.
Houten tuinhuis met carport - Dit ruime tuinhuis bevat een grote carport met ruimte voor meerdere auto
Nostalgisch vormgegeven tuinhuis - Dit houten tuinhuis biedt opbergruimte, kantoorruimte én een overdekt terras.
Luxe atelier of werkruimte - Dit bijgebouw is zeer geschikt als bedrijfsruimte.
Luxe houten werkplaats  - Dit ruime houten bijgebouw is perfect geschikt als werkplaats of kantoor.
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Landelijk gepotdekseld tuinhuis - Dit tuinhuis is ontworpen en gebouwd in traditionele landelijke stijl.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST