Houten atelier, bedrijfsruimte of hobbyruimte? Op Van Donzel Best kunt u bouwen!

Alles over onze houten praktijkruimtes en ateliers

Heeft u een uitbreiding van uw woonhuis voor ogen? Wilt u een houten opbergruimte bouwen of een kantoor, atelier of hobbyruimte verwezenlijken in de vorm van een houten bedrijfsruimte, vrijstaand houten atelier of houten hobbyruimte? Bouwen zit Van Donzel Best in het bloed en is daarmee dé partner als het gaat om de realisatie van houten gebouwen. In de afgelopen 50 jaar heeft Van Donzel Best, gevestigd in Noord Brabant, vele houten ateliers, bedrijfsruimtes, hobbyruimtes, clubhuizen en verenigingsgebouwen mogen bouwen door heel Nederland.

De uitbreiding van een woonhuis in Noord Brabant, een houten atelier bouwen in Utrecht, een houten hobbyruimte bouwen in Limburg, een houten clubgebouw, scoutinggebouw en houten verenigingsgebouw realiseren in Noord Holland, een houten bedrijfsruimte voor een kantoor aan huis in Zeeland of opbergruimte creëren in Zuid Holland zijn slechts enkele projecten die Van Donzel Best voor haar opdrachtgevers heeft uitgevoerd. Naast de realisatie van houten ateliers, houten bedrijfsruimtes, hobbyruimtes, een houten clubgebouw / clubhuis of de uitbreiding van een woonhuis, verzorgt Van Donzel Best de bouw van houten veranda’s, tuinhuizen, chalets, dierverblijven, carports, garages en andere hout bouw projecten. Dit doen wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers door heel Nederland. Onze klanten zijn afkomstig vanuit alle provincies, doch voornamelijk uit Limburg, Gelderland, Zeeland, Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland. Het mag vanzelfsprekend zijn dat de meeste opdrachtgevers, net als wij, uit Noord Brabant komen.

Houten atelier als aanbouw of vrijstaand atelier
Voor wie een houten hobbyruimte of eigen atelierruimte wil gaan bouwen, kan kiezen voor een uitbreiding van het woonhuis in de vorm van een veranda of aanbouw óf voor een vrijstaand atelier. Het bouwen van een houten vrijstaand atelier of houten hobbyruimte heeft vaak wel wat voeten in aarde, maar ook daar weet Van Donzel Best raad mee. Wij kunnen u prima adviseren welke opties er mogelijk zijn wanneer u een houten atelier bouwen wilt. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen kunnen wij u adviseren in de keuze tussen een hobbyruimte of atelieruimte bouwen als uitbreiding op uw woonhuis of als vrijstaand houten atelier in de tuin. In ons overzicht productfoto’s treft u diverse voorbeelden van houten atelieruimtes en houten hobbyruimtes. U kunt ook bij ons langskomen om de mogelijkheden te bekijken.

Houten bedrijfsruimte als loods, tuinkantoor of opbergruimte voor uw bedrijf
Van Donzel Best kan u ook terzijde staan wanneer u een houten bedrijfsruimte bouwen wilt. Een houten bedrijfsruimte (zowel als loods, tuinkantoor of opbergruimte) bouwen, kan met het hoogwaardige materiaal van Van Donzel Best snel, vakkundig en duurzaam. Het bouwen van een houten bedrijfsruimte, hoeft niet complex te zijn. Mits er, bij de bouw van de bedrijfsruimte, maar rekening gehouden wordt met de hoeveelheid licht, voldoende isolatie en goede verwarming. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een houten bedrijfsruimte of houten magazijn / opbergruimte voor uw bedrijf. Laat uw gegevens achter op het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via tel. 0499 39 53 12.

Houten clubhuis bouwen energiezuinig
Wanneer u als vereniging een nieuw onderkomen wilt realiseren, kunt u ook terecht bij Van Donzel Best. Onze gebouwen kunnen immers optimaal dienst doen als houten verenigingsgebouw, clubhuis of clubgebouw. Veel scouting gebouwen of verenigingsgebouwen in bosrijke gebieden worden reeds in hout gebouwd. Een houten clubgebouw geeft een statige en robuuste uitstraling en is bovendien energiezuinig. Heeft u er al eens over nagedacht een houten clubgebouw te bouwen of het aanschaffen van een houten clubhuis te verwezenlijken? Onze specialisten kunnen u ruimschoots adviseren omtrent de verschillende opties en uitvoeringen. Ook is het mogelijk om, geheel vrijblijvend, bij ons langs te komen en de uitgebreide mogelijkheden te bekijken. Zo weet u direct of een houten clubgebouw of houten clubhuis bouwen iets voor u is. Wilt u een houten clubgebouw aanschaffen of houten clubhuis bouwen of langskomen voor meer informatie? Neemt u dan contact op met de specialisten van Van Donzel Best in Noord Brabant via het contactformulier op de website of via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse in een houten atelier, uitbreiding van uw woonhuis, houten bedrijfsruimte, hobbyruimte, clubgebouw of clubhuis in Noord Brabant of elders in Nederland? Neemt u dan contact op met Van Donzel Best of kom eens bij ons in Best langs. Wanneer u uw gegevens achterlaat op ons contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via tel. 0499 39 53 12. Van Donzel Best, uw partner in houtbouw in Noord Brabant, Limburg, Gelderland, Noord Holland, Zeeland, Zuid Holland en Utrecht.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Wit houten atelier - Dit veelzijdige bijgebouw kan onder meer worden ingezet als praktijk- of kantoorruimte.
Houten dierenverblijven - Dit dierenverblijf biedt veel ruimte voor honden of andere grotere dieren.
Houten tuinhuis met carport - Dit ruime tuinhuis bevat een grote carport met ruimte voor meerdere auto
Luxe atelier of werkruimte - Dit bijgebouw is zeer geschikt als bedrijfsruimte.
Houten atelier - Dit sfeervolle gebouw biedt opslagruimte en kan gebruikt worden als atelier of kantoor.
Landelijke houten schuur - Deze luxe schuur is volledig op maat ontworpen en gebouwd.
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Landelijke houten garage - Deze ruime garage is perfect afgestemd op de stijl van de tuin en het hoofdgebouw.
Overkapping voor dierenverblijf - Deze overkapping biedt een droog onderdak voor dieren.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST