Voor wie van houten dierenverblijven en stallen van hout houdt

Voorbeelden van onze projecten

Hoogwaardige houten dierenverblijven, duurzame houten stallen en exclusieve dierenverblijven van hout vindt u bij Van Donzel Best in Noord Brabant. Van Donzel Best is dé specialist in houten gebouwen, waaronder houten veranda’s, tuinhuizen, schuren én houten stallen, dierenverblijven en paardenboxen in Nederland. Wij dragen zorg voor de complete stallen bouw, vanaf het ontwerpen en produceren van uw houten stal tot het uiteindelijke bouwen van het houten dierenverblijf.

Van Donzel Best kan bouwen op ruim 50 jaar ervaring op het gebied van houtbouw en houtskeletbouw. Hoewel we gevestigd zijn in Best - Noord Brabant - beperkt ons werkgebied zich niet tot Brabant, Limburg, Zuid Holland en Zeeland. Ook ‘boven de rivieren’, in onder meer Gelderland, Utrecht en Noord Holland, groeit onze klantenkring gestaag. De houten stallen en dierenverblijven van Van Donzel Best kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Daarmee is een houten dierenverblijf van Van Donzel een prima investering.

Houten stallen voor elk dier
De houten stallen van Van Donzel Best zijn geschikt voor alle soorten dieren. Zo zijn onze dierenverblijven van hout zowel geschikt voor schapen, geiten en paarden, als honden en andere dieren (Lees hier meer over onze paardenstallen en paardenboxen). De stal kan in verschillende soorten en maten worden geleverd. Uiteraard is de grootte van het dierenverblijf afhankelijk van het dier dat de stal zal betrekken. Door de vele keuzes die hout bouw biedt, is het gemakkelijk uw houten dierenverblijf aan te passen aan de dieren die er verblijven.

Dierenverblijven voor alle weersomstandigheden
Uiteraard houden we bij de stallen bouw rekening met de wensen van de opdrachtgever. Deze zullen worden meegenomen in het ontwerp van de stal en terugkomen in het te realiseren dierenverblijf. Door het gebruik van de juiste materialen, garandeert Van Donzel Best u dat het dierenverblijf geschikt is voor alle weersomstandigheden. Uw dier zal het in het houten dierenverblijf niet snel te warm of te koud hebben.

Kinderboerderij bouwen?
Wilt u een kinderboerderij bouwen? Of een nieuwe stal op uw kinderboerderij laten bouwen? Ook daar kan Van Donzel Best u bij helpen. Onze specialisten nemen uw eisen en wensen met u door en kijken uiteraard ook naar de bestaande stallen. Wij kunnen er vervolgens voor kiezen de stallen te bouwen in de bestaande stijl, of te komen met een geheel nieuwe bouwstijl. De keus is aan u, hoewel wij u uiteraard van advies kunnen voorzien.

Stal bouw, zelf doen of een houten stal laten bouwen?
U kunt ervoor kiezen zelf mee te helpen uw houten stal, dierenverblijven of paarden stallen van hout te bouwen. Het is niet alleen leuk om een bijdrage te leveren aan de stal bouw, het drukt bovendien de kosten. Over kosten gesproken. U wilt een houten stal bouwen, een kinderboerderij bouwen of paarden stallen bouwen. Met welke prijzen moet u dan rekening houden? Het lastige is, dat dat afhangt van verschillende aspecten. Zaken die onder meer van belang zijn, zijn de grootte van uw houten dierenverblijf, de eisen waaraan de houten stal moet voldoen, eventuele extra opties en de mate waarin u zelf meewerkt bij de stallen bouw. De laatste hand aan uw houten dierenverblijven of stallen, zoals bijvoorbeeld bestrating en schilderwerk, legt u zelf. Indien gewenst, kunnen wij u vakspecialisten aanbevelen, die deze zaken voor u kunnen verzorgen. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw stallen bouw.

Voorbeelden stallen en dierenverblijven
Wilt u weten hoe uw dierenverblijf van hout, kinderboerderij of stallen complex er uit kan komen te zien? Bekijk dan nu de voorbeelden van de stallen en dierenverblijven die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers en kinderboerderijen. Klik hier voor een overzicht van onze paardenstallen.

Kan Van Donzel Best u helpen úw stal, paardenbox of houten dierenverblijf te realiseren? Of adviseren bij het bouwen van een houten stal op uw kinderboerderij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of via tel. 0499 39 53 12. Op Van Donzel Best kunt u bouwen!

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Witte landelijke bedrijfsruimte - Dit bijgebouw is bijzonder geschikt als kantoor aan huis of atelier.
Tuinhuis met garage en ruime overkapping - Dit luxe tuinhuis biedt veel ruimte voor opslag, parkeren en ontspannen - ook wanneer het weer te wensen overlaat.
Wit houten tuinhuis - In dit ruime tuinhuis worden ontspannen en opbergen gecombineerd.
Overkapping voor dierenverblijf - Deze overkapping biedt een droog onderdak voor dieren.
Landelijke garage  - Deze houten garage is volledig afgestemd op de tuin waarin hij is geplaatst.
Houten praktijkruimte in landelijke stijl - Deze praktijkruimte kan worden ingezet als kantoor of atelier aan huis.
Houten overkapping met schutting - Deze houten overkapping, die beschutting biedt in de tuin, loopt over in een schutting van hetzelfde materiaal.
Modern minimalistisch tuinhuis - Dit strak vormgegeven tuinhuis loopt naadloos over in de schutting van hetzelfde materiaal.
Houten kantoorruimte - Dit atelier is qua stijl en formaat volledig aangepast aan de smaak van de opdrachtgever.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST