Een houten huis of buitenverblijf bouwen ligt voor iedereen binnen bereik

Voorbeelden van onze projecten

Houten bungalows, huisjes en woningen zijn tegenwoordig erg in trek. Naast een toename in het aantal houten bijgebouwen, loghouses en loghomes in Nederland is er tevens een duidelijke stijging zichtbaar in het aantal het houten gastenverblijven, tuinkantoren, poolhouses, guesthouses. Menigeen wil een houten huis, aanbouw, bijgebouw of buitenverblijf in de tuin bouwen. Mits het perceel daar ruim genoeg voor is uiteraard. Wilt u ook een houten bijgebouw bouwen, een houten aanbouw maken, een houten huis realiseren of houten buitenverblijf bouwen? Wendt u zich dan tot een specialist op het gebied van chaletbouw. Eén van de chaletbouwers die naam heeft gemaakt op het gebied van houten huizen en houten gebouwen in Nederland is Van Donzel Best, gevestigd in Noord Brabant.

Van Donzel Best realiseert al meer dan 50 jaar houten huizen, bungalows, tuin huisjes, woningen, overkappingen, dierenverblijven en andere houten gebouwen door heel Nederland. In Limburg, Zeeland, Noord Brabant, Utrecht, Gelderland, Noord Holland en Zuid Holland zijn reeds vele hout- en chaletbouw projecten opgeleverd. Bekijk hier de voorbeelden van onze houten bungalows, huisjes, woningen en andere hout bouw projecten of neem contact op met Van Donzel Best voor de mogelijkheden.

Houten gastenverblijf of guesthouse
Ontvangt u regelmatig gasten? Of is het uw droom een eigen bed- and breakfast te beginnen in Noord Brabant, Zeeland, Limburg, Noord of Zuid Holland, Gelderland of Utrecht? Dan zijn de houten gastenverblijven van Van Donzel Best een prima uitgangspunt. Van Donzel Best kan verschillende soorten guesthouses bouwen. Van een houten buitenverblijf of gastenverblijf met open slaapruimte, tot een meerkamer guesthouse. Ook een houten gastenverblijf / bijgebouw met verdieping, berging, aanbouw of veranda maken is mogelijk. Overigens kunnen wij uw houten gastenverblijf zo luxe maken als u zelf wilt, met opties als bijvoorbeeld een open haard, sauna of buitenkeuken. Elk houten huis, bijgebouw, gastenverblijf en guesthouse maken wij van hoogwaardig hout, dat minimaal onderhoud vereist en een lange levensduur garandeert. Een idee van de houten gastenverblijven en guesthouses die wij kunnen bouwen, vindt u in ons overzicht productfoto’s.

Loghouses en loghomes, houten huizen bouwen op niet Nederlandse wijze
Van Donzel Best kan desgewenst uw houten huizen ook bouwen als loghome of loghouse. Een loghome of loghouse is een houten huis, gemaakt van horizontaal gestapelde balken (logs). De bouwstijl komt niet uit Nederland, maar is van oorsprong Scandinavisch. De bouw van een loghouse of loghome vereist een andere wijze van bouwen, dan bij andere houten huizen het geval is. Dit staat ook wel bekend als houtstapelbouw. De houten bijgebouwen, gebouwd met houten logs, hebben een zeer natuurlijke uitstraling, en komen goed tot hun recht in een landelijke omgeving. Een van de voordelen van een loghouse of loghome bouwen boven een ‘gewoon‘  houten huis maken, is onder meer de energiebesparing door de hoge isolatiewaarde. Bovendien is een loghome als houten buitenverblijf erg gezond. Dit door de vochtregulerende werking van het hout. Naast houtstapelbouw bouwen biedt Van Donzel Best u ook vele mogelijkheden voor houtskeletbouw.

Een tuinkantoor bouwen, maakt werken zoveel meer ontspannen
Eén zijn met het buitenleven is een levensstijl die aan populariteit wint. Ook als het om werken gaat. Met een tuinkantoor of thuis kantoor in de tuin, werkt u thuis, maar tóch buiten de deur. Zo’n tuinkantoor (een bijgebouw in de vorm van een kantoor in de tuin) is dan ook dé oplossing voor thuiswerkers en zelfstandig ondernemers in Utrecht, Gelderland, Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant, Zeeland en Limburg. Een ontspannen werkplek waar u bovendien prima uw klanten kunt ontvangen.

Een houten buitenverblijf of tuinkantoor bouwen hoeft niet heel complex te zijn. Mits er, bij de chaletbouw, maar rekening gehouden wordt met de hoeveelheid licht, voldoende isolatie en goede verwarming van het kantoor. De tuin mag dan wel een ideale plek zijn om te werken, in het kantoor moet wel een aangenaam klimaat heersen. Desgewenst is een tuinkantoor te combineren met een aanbouw, veranda, terrasoverkapping of poolhouse. Op deze manier wordt het houten bijgebouw als kantoor écht betrokken bij uw tuin. Van Donzel Best informeert u graag over de verschillende mogelijkheden om van een houten bijgebouw úw kantoor in de tuin te maken.

Uw eigen relaxruimte realiseren, met de bouw van een poolhouse
Voor steeds meer mensen ligt een zwembad, spa of buitensauna binnen handbereik. Veel tuinen zijn tegenwoordig dan ook uitgerust met een spa onder de overkapping, een sauna in de aanbouw of een zwembad bij het houten buitenverblijf. Wilt u het plaatje helemaal compleet maken, dan kunt u een houten poolhouse bouwen of laten bouwen. Een houten bijgebouw waarin, naast een sauna, een douche is geïntegreerd en waar, uiteraard, uw ligbed staat. Van Donzel Best levert zowel traditionele poolhouses en houten bijgebouwen als moderne uitvoeringen. Informeer bij dé chaletbouw specialist van Noord Brabant naar de verschillende mogelijkheden voor uw situatie.

Heeft u genoeg inspiratie gekregen voor het bouwen van een houten huis, houten bijgebouw of houten buitenverblijf, het maken van een tuinkantoor of poolhouse of het bouwen van een guesthouse, kantoor of houten gastenverblijf in uw tuin? Dan maken de chaletbouw specialisten van Van Donzel Best graag een ontwerp voor het houten huis of de aanbouw van uw voorkeur. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Ruim bijgebouw - In dit veelzijdige bijgebouw is ruimte voor auto
Landelijke houten schuur - Deze luxe schuur is volledig op maat ontworpen en gebouwd.
Landelijke houten garage - Deze ruime garage is perfect afgestemd op de stijl van de tuin en het hoofdgebouw.
Houten tuinhuis met garage  - Houten tuinhuis met aangebouwde garage in landelijke stijl.
Grote houten schuur met ruimte voor stallen en auto
Houten werkplaats met overkapping - Deze houten werkplaats biedt veel werk- en opslagruimte.
Wit houten tuinhuisje - Dit tuinhuisje past perfect bij de landelijke uitstraling van de hoofdwoning.
Houten garage in stijl van hoofdgebouw - Deze landelijke houten garage is zo ontworpen en gebouwd dat hij perfect past bij de hoofdwoning.
Houten tuinhuis met overkapping - Dit ruime tuinhuis met overkapping biedt volop ruimte om overdekt buiten te zitten.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST