De grootste collectie blokhutten en tuinhuisjes van Nederland

Meer over onze houten blokhutten en tuinhuizen

Is het uw droom om een Finse, Deense, Noorse of Zweedse blokhut te bouwen? Wilt u een houten blokhut kopen? Of bent u op zoek naar een tuinhuis c.q. blokhut als opbergruimte in uw tuin? Wendt u zich dan tot Van Donzel Best. De blokhutten en tuinhuisjes leverancier uit Noord Brabant realiseert al meer dan 50 jaar houten tuinhuizen en blokhutten, al dan niet geïmpregneerd. Naast blokhutten en tuinhuisjes kunt u ook bij ons terecht voor houten veranda’s, overkappingen, recreatiewoningen, dierenverblijven, houten schuren en andere houten gebouwen. De houten tuinhuizen en blokhutten van Van Donzel Best kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Wordt het houten blokhut of tuinhuisje bovendien geïmpregneerd, dan gaat het blokhuis nog vele malen langer mee.

Van Donzel Best is werkzaam in een groot deel van Nederland. Hoewel we veel projecten realiseren in Noord Brabant en Zeeland, werken we ook veelvuldig in Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Holland. Als tuinhuis en blokhut specialist ontwerpen, produceren en plaatsen wij alle soorten bouwwerken. Een tuinhuis of blokhut is er in vele uitvoeringen. Wat vooral van belang is, wanneer u een blokhut bouwen wilt, is het doel van uw houten blokhut c.q. tuinhuisje. Wilt u het blokhuis gebruiken als houten schuur, garage of opbergruimte? Of wilt u het tuinhuis of de blokhut, desgewenst met veranda en/of buitenkeuken, gebruiken als recreatiewoning?

Uw houten tuinhuizen en blokhutten geïmpregneerd, voor een langere levensduur
Houten tuinhuizen en blokhutten kunnen volledig naar uw wens worden uitgevoerd. Een kleine of grote blokhut bouwen, een hoek blokhut of een Finse, Deense, Noorse of Zweedse blokhut, alles is mogelijk. Alle blokhutten en tuinhuisjes worden gebouwd op een degelijke fundering en tot in de puntjes afgewerkt. En dat tegen betaalbare systeembouw prijzen. U kunt overigens in elke fase van het project meehelpen aan de bouw van uw houten hoek blokhut of tuinhuisje (al dan niet geïmpregneerd). Van Donzel Best draagt zorg voor de basis van uw blokhuis, de rest doet u zelf, eventueel in samenwerking met ons. Bestrating en schilderwerk aan het tuinhuis of de blokhut verzorgen wij niet, maar ook daarvoor zijn specialisten te vinden, mocht u dat niet zelf willen of kunnen doen. Uiteraard kunnen we u hierin ook adviseren, ons netwerk omvat vele vakmensen in Noord Brabant, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord Holland, Zuid Holland, Limburg en de rest van Nederland. Let wel, een goed afgewerkt, geïmpregneerd en onderhouden tuinhuis c.q. blokhut gaat jaren langer mee dan een niet geïmpregneerd of slecht onderhouden exemplaar.

Inspiratie voor uw tuinhuis of blokhut
Voorbeelden van houten tuinhuizen en blokhutten, die geïmpregneerd zijn, treft u in ons overzicht productfoto’s. Hier vindt u blokhutten en tuinhuisjes in alle soorten en maten. U kunt er de nodige inspiratie opdoen wanneer u een blokhut wilt bouwen of kopen. Naast voorbeelden van blokhutten en tuinhuizen vindt u hier ook afbeeldingen van veranda’s, overkappingen, stallen, schuren en houtskeletbouw.

Houten blokhut laten bouwen?
Wilt u dat Van Donzel Best uit Noord Brabant uw blokhut gaat bouwen? Of de mogelijkheden van houten tuinhuizen en blokhutten (geïmpregneerd) aan u voorlegt? Neemt u dan contact op met dé tuinhuis- en blokhut bouwer van Noord Brabant, via ons contactformulier of telefonisch via tel. 0499 39 53 12.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Nostalgisch vormgegeven tuinhuis - Dit houten tuinhuis biedt opbergruimte, kantoorruimte én een overdekt terras.
Houten tuinhuis met garage  - Houten tuinhuis met aangebouwde garage in landelijke stijl.
Witte houten garage - Deze houten garage is gebouwd in landelijke stijl.
Houten carport aan tuinhuis - Deze carport is aan het tuinhuis gebouwd, waarbij de ruimte in de tuin optimaal is gebruikt.
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Tuinhuis met garage en ruime veranda - Dit landelijke tuinhuis bevat ruimte voor ontspanning, een garage en een veranda.
Overkapping voor dierenverblijf - Deze overkapping biedt een droog onderdak voor dieren.
Landelijke houten garage - Deze ruime garage is perfect afgestemd op de stijl van de tuin en het hoofdgebouw.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST