Kwaliteit

Met hoogwaardige materialen garanderen wij een optimale kwaliteit

De belangrijkste eisen, waaraan elk nieuw gebouw moet voldoen, zijn functie-eisen: betrouwbaarheid en duurzaamheid, kwalitatieve aspecten die Van Donzel Best u garandeert. Door toepassing van hoogwaardige materialen en door optimaal op elkaar afstemmen van alle constructie-onderdelen, zoals fundering, gegalvaniseerde ankers, hulpstukken enz., plaatsen wij gebouwen die jarenlang voldoen aan uw eisen van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Systeembouw betekent snel bouwen, naast de hoge constante kwaliteit het grote voordeel van prefabriceren. Alle constructie-elementen worden van te voren in de fabriek pasklaar gemaakt. Het bouwen bestaat uit het op de juiste wijze en vakkundig monteren van de onderdelen. Op het moment dat op de bouwplaats de wanden worden geplaatst, legt men in de fabriek de laatste hand aan de complete dakconstructie. Zo werkt Van Donzel Best, snel en goedkoop, want tijd is in dit geval geld. Uw investering is eerder rendabel en renteverlies tijdens de bouw wordt beperkt.

Bij Van Donzel Best zit u altijd goed, ook wat de garantie betreft. Op alle materialen heeft u al de normale fabrieksgarantie met diverse KOMO-keurmerken, maar Van Donzel Best doet daar nog veel schepjes bovenop en garandeert u voor 100% alle geplaatste of geleverde gebouwen en materialen. Service vindt Van Donzel Best de normaalste zaak van de wereld, en u hoeft dan ook maar te bellen en wij helpen u bij eventuele problemen.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Stijlvol luxe bijgebouw - Dit ruimte bijgebouw kan onder meer worden gebruikt voor overnachtingen of als bedrijfsruimte.
Houten tuinhuis met carport - Dit ruime tuinhuis bevat een grote carport met ruimte voor meerdere auto
Witte landelijke bedrijfsruimte - Dit bijgebouw is bijzonder geschikt als kantoor aan huis of atelier.
Wit houten bijgebouw - Dit gebouw kan als kantoor aan huis worden gebruikt, maar uiteraard ook als luxe tuinhuis.
Landelijk gepotdekseld tuinhuis - Dit tuinhuis is ontworpen en gebouwd in traditionele landelijke stijl.
Grote houten bedrijfsruimte - Dit gebouw is onder meer inzetbaar als kampeerboerderij of kantoorruimte.
Houten kantoorruimte - Dit atelier is qua stijl en formaat volledig aangepast aan de smaak van de opdrachtgever.
Modern minimalistisch tuinhuis - Dit strak vormgegeven tuinhuis loopt naadloos over in de schutting van hetzelfde materiaal.
Wit tuinhuis met ruimte voor ontspanning - Dit tuinhuis biedt naast opbergruimte ook veel ruimte voor een kantoor aan huis of gastenverblijf.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST