Kwaliteit

Met hoogwaardige materialen garanderen wij een optimale kwaliteit

De belangrijkste eisen, waaraan elk nieuw gebouw moet voldoen, zijn functie-eisen: betrouwbaarheid en duurzaamheid, kwalitatieve aspecten die Van Donzel Best u garandeert. Door toepassing van hoogwaardige materialen en door optimaal op elkaar afstemmen van alle constructie-onderdelen, zoals fundering, gegalvaniseerde ankers, hulpstukken enz., plaatsen wij gebouwen die jarenlang voldoen aan uw eisen van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Systeembouw betekent snel bouwen, naast de hoge constante kwaliteit het grote voordeel van prefabriceren. Alle constructie-elementen worden van te voren in de fabriek pasklaar gemaakt. Het bouwen bestaat uit het op de juiste wijze en vakkundig monteren van de onderdelen. Op het moment dat op de bouwplaats de wanden worden geplaatst, legt men in de fabriek de laatste hand aan de complete dakconstructie. Zo werkt Van Donzel Best, snel en goedkoop, want tijd is in dit geval geld. Uw investering is eerder rendabel en renteverlies tijdens de bouw wordt beperkt.

Bij Van Donzel Best zit u altijd goed, ook wat de garantie betreft. Op alle materialen heeft u al de normale fabrieksgarantie met diverse KOMO-keurmerken, maar Van Donzel Best doet daar nog veel schepjes bovenop en garandeert u voor 100% alle geplaatste of geleverde gebouwen en materialen. Service vindt Van Donzel Best de normaalste zaak van de wereld, en u hoeft dan ook maar te bellen en wij helpen u bij eventuele problemen.

Heeft u interesse, neem dan contact op via telefoonnummer 0499 39 53 12 of via ons contactformulier.
Tuinhuis met garage en ruime veranda - Dit landelijke tuinhuis bevat ruimte voor ontspanning, een garage en een veranda.
Houten tuinhuis met overkapping - Dit ruime tuinhuis met overkapping biedt volop ruimte om overdekt buiten te zitten.
Ruim bijgebouw - In dit veelzijdige bijgebouw is ruimte voor auto
Tuinhuis met garage en ruime overkapping - Dit luxe tuinhuis biedt veel ruimte voor opslag, parkeren en ontspannen - ook wanneer het weer te wensen overlaat.
Overkapping met schutting - Deze overkapping biedt onder meer de ruimte voor de opslag van hout en loopt over in een schutting.
Houten overkapping met schutting - Deze overkapping loopt over in een schutting van hetzelfde materiaal.
Luxe houten werkplaats  - Dit ruime houten bijgebouw is perfect geschikt als werkplaats of kantoor.
Wit tuinhuis met ruimte voor ontspanning - Dit tuinhuis biedt naast opbergruimte ook veel ruimte voor een kantoor aan huis of gastenverblijf.
Landelijk gepotdekseld tuinhuis - Dit tuinhuis is ontworpen en gebouwd in traditionele landelijke stijl.
NEEM
CONTACT OP
VRAAG
INFORMATIE AAN
T 0499 39 53 12
Oirschotseweg 120 - BEST